Nemetorszag Arviz - Nagyítás: Így közeledik az árvíz - Nagyítás-fotógaléria ... / A kár nagyságát még felbecsülni sem lehet, mert nagy területek még víz alatt vannak.

Nemetorszag Arviz - Nagyítás: Így közeledik az árvíz - Nagyítás-fotógaléria ... / A kár nagyságát még felbecsülni sem lehet, mert nagy területek még víz alatt vannak.. Heves esőzés és árvíz miatt összeomlott több ház a németországi schuld településen csütörtökön kora reggel, sokan eltűntek. Tizenöt éve nem volt ilyenre az országban. Belgiumban már több mint 10 halottat találtak. Az utcákon hömpölyög a víz, a lakóházak nem bírják a terhelést, a hirtelen zúduló víztől több. Az időjárási viszonyok az előrejelzés szerint a hétvégéig nem változnak érdemben, sőt, péntekre várják a legnagyobb csapadékmennyiséget.

Schuld településen további 25 épület rogyadozik. Nem tud mást tenni az ember, mint sírni. Belgiumban már több mint 10 halottat találtak. Az áradásoknak halálos áldozatai is vannak. Az ország nyugati részén, bonn térségében fekvő kistelepülésen hat épület omlott össze és további 25 rogyadozik.

Árvíz a Zalán - Időkép Képtár
Árvíz a Zalán - Időkép Képtár from www.idokep.hu
Tovább emelkedett a németországi áradások áldozatainak száma, a hatóságok csütörtök esti adatai szerint legalább 45 ember halt meg a természeti katasztrófában. Több németországi tartományban is hatalmas árvizek vannak. Tömegével evakuálják a németeket, miután az árvíz komplett házakat mosott el. Az áldozatok pontos számát most még megbecsülni sem tudják. Schuld településen további 25 épület rogyadozik. A südwestrundfunk regionális közszolgálati médiatársaság beszámolója szerint az ország nyugati részén, bonn térségében fekvő kistelepülésen hat épület omlott össze, és további 25 rogyadozik. Legalább ötvenen várják a segítséget házak tetején vesztegelve. Árvíz pusztít németországban — negyvenöten haltak meg.

Több helyen életveszélyes állapotok alakultak ki, az árvíz több falut elzárt a külvilágtól.

Meghaladta a kilencvenet az áldozatok száma. A südwestrundfunk regionális közszolgálati médiatársaság beszámolója szerint az ország nyugati részén, bonn térségében fekvő kistelepülésen hat épület omlott össze, és további 25 rogyadozik. Az időjárási viszonyok az előrejelzés szerint a hétvégéig nem változnak érdemben, sőt, péntekre várják a legnagyobb csapadékmennyiséget. Tömegével evakuálják a németeket, miután az árvíz komplett házakat mosott el. Heves esőzés és árvíz miatt összeomlott több ház a németországi schuld településen csütörtökön kora reggel, sokan eltűntek. A kár nagyságát még felbecsülni sem lehet, mert nagy területek még víz alatt vannak. Több európai országban is hatalmas árvíz pusztít. Heves esőzés és árvíz miatt összeomlott több ház a németországi schuld településen csütörtökön kora reggel. Az áldozatok pontos számát most még megbecsülni sem tudják. A kedden kezdődött özönvízszerű esőzés miatt az. A frankfurter allgemeine zeitung című lap beszámolója szerint négyen meghaltak és több tucat ember eltűnt a schuldon végigkanyargó folyó, az ahr áradásában. Az ahr mentén máshol is életveszélyes. Áder részvétet kívánt és segítséget ajánlott németországnak.

Katasztófát okozott az eső németországban, sokakat keresnek a mentőhatóságok. Schuld településen további 25 épület rogyadozik. Tizenöt éve nem volt ilyenre az országban. Meghaladta a kilencvenet az áldozatok száma. Egyelőre nem tudni, mekkora a kár, de biztos, hogy jelentős.

Nagyítás: Így közeledik az árvíz - Nagyítás-fotógaléria ...
Nagyítás: Így közeledik az árvíz - Nagyítás-fotógaléria ... from img0.hvg.hu
Az időjárási viszonyok az előrejelzés szerint a hétvégéig nem változnak érdemben, sőt, péntekre várják a legnagyobb csapadékmennyiséget. Áder részvétet kívánt és segítséget ajánlott németországnak. Heves esőzés és árvíz miatt összeomlott több ház a németországi schuld településen csütörtökön kora reggel, sokan eltűntek.iratkozzon fel csatornánkra: Az áradásoknak halálos áldozatai is vannak. Az ahr mentén máshol is életveszélyes állapotok alakultak ki, az árvíz több falut elzárt a külvilágtól. Száz fölé emelkedett a németországi áradások halálos áldozatainak száma a hatóságok pénteki adatai szerint. Sok házat a földdel tett egyenlővé, számos autót pedig elsodort a víz. A kölnhöz közeli euskircheni régióban az ár autókat sodort el és fákat tépett ki, 8 emberrel végezve.

Schuld településen további 25 épület rogyadozik.

Liége tartományban is súlyos a helyzet, sok helyen a házak első emeletéig is felér a víz. Németországban legalább nyolcvan halálos áldozata van az ország nyugati részén történt áradásoknak, és több tucat ember hollétéről nem tudnak a hatóságok. Egyelőre megbecsülni sem lehet a pusztítás mértékét, több ezer ház van áram és vezetékes víz nélkül, az összes vasútvonalon leállították a közlekedést. Verviers belvárosában a víz autókat sodor el, teljesen elárasztott mindent. Németországban több száz katonát is bevontak a mentési munkálatokba.sok embert a házak tetejéről kellett kimenekíteni, több épület áll közel az összeomláshoz. A frankfurter allgemeine zeitung című lap beszámolója szerint négyen meghaltak és több tucat ember eltűnt a schuldon végigkanyargó folyó, az ahr áradásában. A kölnhöz közeli euskircheni régióban az ár autókat sodort el és fákat tépett ki, 8 emberrel végezve. Az időjárási viszonyok az előrejelzés szerint a hétvégéig nem változnak érdemben, sőt, péntekre várják a legnagyobb csapadékmennyiséget. Száz fölé emelkedett a németországi áradások halálos áldozatainak száma a hatóságok pénteki adatai szerint. Az árvíznek halálos áldozatai is vannak, több tucat embert még keresnek. Heves esőzés és árvíz miatt összeomlott több ház a németországi schuld településen csütörtökön kora reggel, sokan eltűntek.iratkozzon fel csatornánkra: Meghaladta a kilencvenet az áldozatok száma. Több németországi tartományban is hatalmas árvizek vannak.

Belgiumban már több mint 10 halottat találtak. A kár nagyságát még felbecsülni sem lehet, mert nagy területek még víz alatt vannak. Elzárt falvak, összeomlott házak, eltűnt emberek! Verviers belvárosában a víz autókat sodor el, teljesen elárasztott mindent. Liége tartományban is súlyos a helyzet, sok helyen a házak első emeletéig is felér a víz.

Árvíz: Orbán Viktor segítséget ajánlott Németországnak ...
Árvíz: Orbán Viktor segítséget ajánlott Németországnak ... from www.napi.hu
Belgiumban már több mint 10 halottat találtak. Elzárt falvak, összeomlott házak, eltűnt emberek! Heves esőzés és árvíz miatt összeomlott több ház a németországi schuld településen csütörtökön kora reggel, sokan eltűntek. Több németországi tartományban is hatalmas árvizek vannak. Áder részvétet kívánt és segítséget ajánlott németországnak. Több mint száz halálos áldozata van már németországban az évszázad legnagyobb esőzése okozta áradásoknak, a mentési munkálatoknak köszönhetően azonban folyamatosan kerülnek elő emberek az összedőlt házak alól is. A südwestrundfunk regionális közszolgálati médiatársaság beszámolója szerint az ország nyugati részén, bonn térségében fekvő kistelepülésen hat épület omlott össze, és további 25 rogyadozik. Több európai országban is hatalmas árvíz pusztít.

Tovább emelkedett a németországi áradások áldozatainak száma, a hatóságok csütörtök esti adatai szerint legalább 45 ember halt meg a természeti katasztrófában.

Az áldozatok pontos számát most még megbecsülni sem tudják. Az ahr mentén máshol is életveszélyes állapotok alakultak ki, az árvíz több falut elzárt a külvilágtól. Az áradásoknak halálos áldozatai is vannak. Több mint száz halálos áldozata van már németországban az évszázad legnagyobb esőzése okozta áradásoknak, a mentési munkálatoknak köszönhetően azonban folyamatosan kerülnek elő emberek az összedőlt házak alól is. @ 274517589233170:274:travelo #traveloh írek #. Orbán viktor segítséget ajánlott németországnak. A südwestrundfunk regionális közszolgálati médiatársaság beszámolója szerint az ország nyugati részén, bonn térségében fekvő kistelepülésen hat épület omlott össze, és további 25 rogyadozik. Belgiumban már több mint 10 halottat találtak. Heves esőzés és árvíz miatt összeomlott több ház a németországi schuld településen csütörtökön kora reggel, sokan eltűntek.iratkozzon fel csatornánkra: A kölnhöz közeli euskircheni régióban az ár autókat sodort el és fákat tépett ki, 8 emberrel végezve. A südwestrundfunk regionális közszolgálati médiatársaság beszámolója szerint az ország nyugati részén, bonn térségében fekvő kistelepülésen hat épület omlott össze, és további 25 rogyadozik. A csapás miatt joe biden amerikai elnök is részvétét fejezte ki. Száz fölé emelkedett a németországi áradások halálos áldozatainak száma a hatóságok pénteki adatai szerint.