Incendiu Turcia : Tye5n7 3 Jsykm / Incendiile din turcia pun în pericol stațiunile turistice.

Incendiu Turcia : Tye5n7 3 Jsykm / Incendiile din turcia pun în pericol stațiunile turistice.. Autorităţile din turcia au intervenit imediat pentru a salva persoanele aflate în pericol şi pentru a stinge focul, potrivit reuters. Turcia se confruntă cu incendii de proporții, fiind semnalate mai mult de 60 de focare în 17 provincii care au ieșire la marea egee și marea mediterană. Televiziunile au prezentat imagini cu locuitori care alergau să se urce în maşini în timp ce străzile erau învăluite în fum, relatează reuters. La polul opus, în italia, inundaţiile au făcut prăpăd în zona lacului como. Incendiul din turcia a ieșit de sub control.

Flăcările au ajuns la hoteluri și turiștii sunt evacuați. Cutremurul de atunci a provocat un incendiu masiv, in urma prabusirii unui turn al rafinariei tupras. Două avioane, 15 elicoptere, şase buldozere şi 106 maşini de pompieri participă la. Incendiu de proporţii în regiunea kurgan din rusia. Televiziunile au prezentat imagini cu locuitori care alergau să se urce în maşini în timp ce străzile erau învăluite în fum, relatează reuters.

F6uvq6zv Qynem
F6uvq6zv Qynem from i.simpalsmedia.com
Incendiu masiv la bodrum, cea mai exclusivistă stațiune a litoralului turcesc. Peste 100 de persoane au necesitat evacuare, îngrijiri. Incendiile din turcia pun în pericol stațiunile turistice. Video trei persoane au murit în urma unui incendiu în sudul turciei. Incendii lângă hoteluri din antalya video. Peste 50 de persoane au fost rănite în incendiile devastatoare din turcia, anunță presa locală.un incendiu din orășelul managwat din provincia antalya a provocat evacuarea a trei zone rezidențiale.toate excursiile în zonele din apropierea orașului antalya au fost anulate, scrie ria novosti.un videoclip difuzat de. Imagini de coșmar în turcia unde au izbucnit mai multe incendii de vegetație. Televiziunile au prezentat imagini cu locuitori care alergau să se urce în maşini în timp ce străzile erau învăluite în fum, relatează reuters.

Fumul cauzat de incendiu este văzut în manavgat, antalya, turcia, 28 iulie 2021.

Mai multe hoteluri au fost evacuate. Valurile au fost atat de puternice incat au distrus bazele navale din golful izmit. Turcia se confruntă cu incendii de proporții, fiind semnalate mai mult de 60 de focare în 17 provincii care au ieșire la marea egee și marea mediterană. Trei persoane au fost găsite decedate în urma unui incendiu forestier masiv din sudul turciei, a anunţat agenţia turcă pentru situaţii de urgenţă (afad), informează reuters. Incendii lângă hoteluri din antalya video. Europa trece prin foc şi apă. Focare au izbucnit inclusiv pe străzile unei stațiuni, printre blocuri și sub balcoane. Televiziunile au prezentat imagini cu locuitori care alergau să se urce în maşini în timp ce străzile erau învăluite în fum, relatează reuters. Mai multe vile părăsite au fost cuprinse de flăc. Ro «incendiile din turcia pun în pericol stațiunile turistice. Video trei persoane au murit în urma unui incendiu în sudul turciei. Acest lucru a fost anunțat joi, 29 iulie, de către autoritatea turcă pentru situații de urgență (afad). Joi, 29 iulie 2021, ora 22:49

Oficialii au spus că peste 60 de incendii au izbucnit în 17 provincii de pe coastele din turcia ale mării egee și mării mediterane în această săptămână. Avem 2 stiri despre incendiu turcia. Incendiul din turcia a ieșit de sub control. Un incendiu forestier puternic a izbucnit în regiunea antalya, iar flăcările amplificate de vânt și fumul gros au dus la evacuarea locuitorilor din mai multe sate și din patru cartiere ale orașului manavgat. Televiziunile au prezentat imagini cu locuitori care alergau să se urce în maşini în timp ce străzile erau învăluite în fum, relatează reuters.

Incendiu La Secția De Terapie Intensivă Covid 19 A Unui Spital Din Turcia Opt Persoane Au Murit Galerie Foto Stirileprotv Ro
Incendiu La Secția De Terapie Intensivă Covid 19 A Unui Spital Din Turcia Opt Persoane Au Murit Galerie Foto Stirileprotv Ro from image.stirileprotv.ro
Europa trece prin foc şi apă. Trei persoane au fost găsite decedate în urma unui incendiu forestier masiv din sudul turciei, a anunţat agenţia turcă pentru situaţii de urgenţă (afad), informează reuters. Valurile au fost atat de puternice incat au distrus bazele navale din golful izmit. Fumul cauzat de incendiu este văzut în manavgat, antalya, turcia, 28 iulie 2021. Un incendiu a făcut scrum mai multe hectare de pădure şi case în apropierea de atena, iar în turcia, în apropiere de antalya, mai mulţi români au rămas prizonieri în camerele de hotel după ce în apropiere de resortul lor pădurea a luat foc. Un incendiu uriaş ameninţă locuitori şi turişti din oraşul manavgat, provincia antalya, unde temperaturile au depăşit 40 de grade celsius în ultimele zile. Autorităţile centrale din turcia au intervenit pentru a salva persoanele aflate în pericol şi pentru a stinge focarul, potrivit reuters.peste 100 de persoane au necesitat evacuare, îngrijiri medicale sau au fost afectate de pagube materiale cauzate de incendiu. Avem 2 stiri despre incendiu turcia.

Oana pavelescu / 28 iul 2021 / 16:28.

Avem 2 stiri despre incendiu turcia. Autorităţile centrale din turcia au intervenit pentru a salva persoanele aflate în pericol şi pentru a stinge focarul, potrivit reuters.peste 100 de persoane au necesitat evacuare, îngrijiri medicale sau au fost afectate de pagube materiale cauzate de incendiu. Incendiu în orașul turistic antalya. Incendiu de vegetaţie din sudul turciei vine după ce marţi a izbucnit un incendiu de vegetaţie în nordul atenei, la poalele muntelui penteli. Un incendiu a făcut scrum mai multe hectare de pădure şi case în apropierea de atena, iar în turcia, în apropiere de antalya, mai mulţi români au rămas prizonieri în camerele de hotel după ce în apropiere de resortul lor pădurea a luat foc. Un puternic incendiu de vegetaţie a izbucnit joi şi pe insula italiană sicilia, în apropierea localităţii enna. Citeste acum toate articole despre incendiu turcia pe digi24.ro Fumul cauzat de incendiu este văzut în manavgat, antalya, turcia, 28 iulie 2021. Mai multe cartiere au fost evacuate, iar turiştii au fost sfătuiţi să evite deplasările. Un incendiu a izbucnit în provincia antalya, în sudul turciei, un om a murit, iar cel puţin 60 au cerut ajutorul medicilor. Cutremurul de atunci a provocat un incendiu masiv, in urma prabusirii unui turn al rafinariei tupras. Televiziunile au prezentat imagini cu locuitori care alergau să se urce în maşini în timp ce străzile erau învăluite în fum, relatează reuters. 18 pacienţi şi cinci cadre.

Imagini de coșmar în turcia unde au izbucnit mai multe incendii de vegetație. „în urma incendiului din manavgat, trei persoane au decedat. Un incendiu a făcut scrum mai multe hectare de pădure şi case în apropierea de atena, iar în turcia, în apropiere de antalya, mai mulţi români au rămas prizonieri în camerele de hotel după ce în apropiere de resortul lor pădurea a luat foc. Flăcările au ajuns la hoteluri și turiștii sunt evacuați. Mai multe cartiere au fost evacuate, iar turiştii au fost sfătuiţi să evite deplasările.

Vsczdumaphxtmm
Vsczdumaphxtmm from www.gds.ro
Oficialii au spus că peste 60 de incendii au izbucnit în 17 provincii de pe coastele din turcia ale mării egee și mării mediterane în această săptămână. Joi, 29 iulie 2021, ora 22:49 La polul opus, în italia, inundaţiile au făcut prăpăd în zona lacului como. Flăcările au ajuns la hoteluri și turiștii sunt evacuați. Peste 50 de persoane au fost rănite în incendiile devastatoare din turcia, anunță presa locală.un incendiu din orășelul managwat din provincia antalya a provocat evacuarea a trei zone rezidențiale.toate excursiile în zonele din apropierea orașului antalya au fost anulate, scrie ria novosti.un videoclip difuzat de. Un incendiu de pădure din antalya se extinde către mai multe așezări din cauza vântului, anunță publicația hurryet. Fumul cauzat de incendiu este văzut în manavgat, antalya, turcia, 28 iulie 2021. Un puternic incendiu de vegetaţie a izbucnit joi şi pe insula italiană sicilia, în apropierea localităţii enna.

Trei persoane au fost găsite decedate în urma unui incendiu forestier masiv din sudul turciei, a anunţat agenţia turcă pentru situaţii de urgenţă (afad), informează reuters.

Un incendiu a izbucnit în provincia antalya, în sudul turciei, un om a murit, iar cel puţin 60 au cerut ajutorul medicilor. Incendiu de proporţii în regiunea kurgan din rusia. Autorităţile centrale din turcia au intervenit pentru a salva persoanele aflate în pericol şi pentru a stinge focarul, potrivit reuters.peste 100 de persoane au necesitat evacuare, îngrijiri medicale sau au fost afectate de pagube materiale cauzate de incendiu. Incendiu la un alt spital din românia. Două avioane, 15 elicoptere, şase buldozere şi 106 maşini de pompieri participă la. Video trei persoane au murit în urma unui incendiu în sudul turciei. Vezi galeria foto poza 1 / 6. Televiziunile au prezentat imagini cu locuitori care alergau să se urce în maşini în timp ce străzile erau învăluite în fum, relatează reuters. Televiziunile au prezentat imagini cu locuitori care alergau să se urce în maşini în timp ce străzile erau învăluite în fum, relatează reuters. Cutremurul de atunci a provocat un incendiu masiv, in urma prabusirii unui turn al rafinariei tupras. Valurile au fost atat de puternice incat au distrus bazele navale din golful izmit. Incendiile din turcia pun în pericol stațiunile turistice. Cincisprezece elicoptere participă la stingerea unui incendiu masiv în regiunea manavgat din antalya, turcia, a declarat miercuri administrația provinciei turistice.